Selecteer een pagina

 

Rico & Sticks keren aanstaande vrijdag terug met hun langverwachte gezamenlijke album IZM. De productie van he album is verzorgd door Kubus en met z’n drieën waren ze bij het festival Zwarte Cross. Daar deden ze live bij 3FM On Stage de nieuwe nummers Pinguïn, 0.0 en Fokkop. Check de beelden hier.

 Rico, Sticks en Kubus vieren nieuw album IZM in 3voor12 Radio

Daar is éíndelijk IZM, het eerste gezamenlijke album van Rico en Sticks sinds in 2006 (ja, zo lang geleden al) Opgezwolle-album Eigen Wereld verscheen. De twee Zwolse legends vierden de release door een uur lang aan te schuiven in 3voor12 Radio, heel veel van hun favoriete tracks te laten horen en twee albumtracks en nog eens een exclusieve track van Rico.

Even bellen met Kubus: IZM met Rico en Sticks

Kubus, Rico en Sticks hebben een nieuwe plaat: IZM. De plaat komt vrijdag 21 juli uit. We bellen met Kubus, legendarische hiphop beatproducer van platen als Buiten Westen en Microphone Collosus. Het leven gaat lekker of niet? "Ja, het gaat goed. We zijn nu druk met...